Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ДЮСШ «ХТЗ» реконструюють манеж, а в Школі вищої спортивної майстерності - фасад

У ДЮСШ «ХТЗ» реконструюють манеж, а в Школі вищої спортивної майстерності - фасад

Кошти на капремонти й оновлення інвентарю в спортивних школах виділили з обласного бюджету.

«Ми затіяли безпрецедентну реконструкцію обласного спортивного комплексу «ХТЗ». Минулого року відремонтували зал боксу. Цього року будемо закінчувати легкоатлетичний манеж, там буде нове синтетичне покриття для легкоатлетів. Уже проведено тендер, є підрядник, - повідомив начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко. - У цілому цей спорткомплекс охоплює близько 500 тисяч населення, і наша задача - створити комфортні умови для тренерського складу та дітей».

Підвищити рівень комфорту в цьому році планують і в будівлі Школи вищої спортивної майстерності (на вул. Динамівській, 5).

«Уже виділено кошти на ремонт Школи вищої спортивної майстерності. Там утеплять фасад та проведуть поточні роботи. Ця будівля практично ніколи не знала капітального ремонту», - зазначив Віталій Кириленко.

Також він повідомив, що з обласного бюджету цього року виділено 1,2 млн грн на придбання інвентарю для дитячих спортивних шкіл фізкультурно-спортивних товариств і ще 2,7 млн грн - на інвентар для спортшколи «ХТЗ».

«Щоб домагатися високих результатів, наші спортсмени повинні тренуватися на відповідного рівня спорудах і користуватися інвентарем, який використовується на чемпіонатах світу, тому що в нього є своя специфіка. Ми купуємо саме те, що рекомендують міжнародні федерації», - підкреслив начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА.