Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники привели до ладу в’їзд до Купянську

Дорожники привели до ладу в’їзд до Купянську

Про це повідомив начальник у Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

За його інформацією, тривають роботи на дорозі Чугуїв – Мілове. Зокрема, відремонтована ділянка траси – в’їзд до міста Куп’янськ.

«В’їзд до міста Куп’янськ  - це гора, через  яку проходить дорога. Оскільки по цій дорозі курсує велика кількість великовантажних автомобілів, то дорожнє покриття завжди було деформовано. На  сьогоднішній день там зроблена серйозна основа, вирівнюючий шар і одразу, не чекаючи, ми облаштували верхній шар асфальтобетону. Саме через те, що рельєф не дозволяє нам експлуатувати дорогу в одному шарі. Там зараз залишилось нанести розмітку, поставити знаки», - сказав Євген Зражевець.

За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області, на дорозі Чугуїв – Мілове (на ділянці від автодороги Київ – Харків - Довжанський до с. Коробочкине) виконуються роботи з розпушування існуючого покриття перед відновленням основи за технологією «холодний ресайклінг», виконано 13,2 км. Також відфрезеровано 1,2 км існуючого покриття, влаштовано 1,3 км вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші в м. Куп’янськ, 1,9 км верхнього шару з ЩМА в м. Куп’янськ.  Роботи продовжуються.