Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудуться «Ігри героїв»

У Харкові відбудуться «Ігри героїв»

Наше місто прийме змагання з кросфіту в рамках Всеукраїнських змагань «Ігри героїв». Захід розпочнеться 9 червня о 15:00 у сквері на площі Свободи.

16 спортсменів з різних міст України зустрінуться в Харкові зі своїми побратимами, аби показати, що в житті є місце для перемог над собою.

«Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з інвалідністю, що їм під силу жити повноцінним життям. Ми мотивуємо своїм проектом людей з інвалідністю - ветеранів, цивільних, - займатися спортом», - каже ініціатор змагань в Україні Євген Коваль.

Змагання в Харкові триватимуть до 17:00 9 червня, а після вручення нагород для глядачів та учасників відбудеться концерт учасника телевізійних шоу «Хвилина слави» та «Україна має талант» співака Олександра Кварти.

Довідка. Ігри героїв (англ. Games Heroes) - спортивні змагання ветеранів з інвалідністю. Ігри були започатковані в США, а з 21 травня 2016 року проводяться і серед ветеранів Збройних сил України, а також цивільних з інвалідністю. Головна мета «Ігор героїв» - психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація бійців, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, малозахищених та соціально вразливих верств населення.