Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для Троїцького НВК придбали сучасне обладнання

Для Троїцького НВК придбали сучасне обладнання

3 травня навчальний заклад відвідав заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев під час робочої поїздки до Первомайського району.

Так, у 2018 році коштом обласного бюджету для Троїцького НВК було придбано кабінети географії та математики.

«Як опорний заклад освіти в районі, Троїцький НВК має відповідати сучасним вимогам у галузі освіти, сприяти комфортному перебуванню дітей та надавати можливість отримувати якісні знання, вміння та навички. Це основні завдання, які ставить перед нами Президент України Петро Порошенко», - зазначив Анатолій Бабічев.

Також, за його словами, у липні цього року в навчальному закладі планується відкриття нового спортивного майданчика з футбольним міні-полем та силовими й гімнастичними тренажерами.

«За останні 3 роки за підтримки й особистого сприяння голови Харківської ОДА Юлії Світличної в рамках реалізації освітньої реформи в Україні цей заклад освіти постійно переоснащується, покращується його матеріально-технічна база», - зазначив голова Первомайської РДА Володимир Павленко.  

Зокрема, у 2016 році коштом обласного бюджету була збудована нова блоково-модульна котельня, відкрито новий комп’ютерний клас, проведено технічне переоснащення системи теплопостачання. У 2017 році було придбано кабінети хімії і фізики.