Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Надзвичайних ситуацій у зв'язку з погіршенням погодних умов у Харківській області не було

Надзвичайних ситуацій у зв'язку з погіршенням погодних умов у Харківській області не було

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко за підсумками засідання обласного оперативного штабу, яке пройшло 18 березня.

«За дорученням голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної ми сьогодні провели засідання штабу, який у зв'язку з погіршенням погодних умов працює цілодобово, - сказав Євгеній Шахненко. - За минулу добу надзвичайних ситуацій в області не було. Головна проблема була в тому, що через різницю температур на деяких ділянках доріг утворилася ожеледь. Працівники Служби автодоріг у Харківській області працювали в цілодобовому режимі, посипали проїжджу частину піщано-соляною сумішшю».

Євгеній Шахненко також повідомив, що обмежень руху в області не було. Немає й аварійних ситуацій з тепло- та водопостачання.

«Ми очікуємо погіршення погодних умов протягом найближчої доби -  вночі. У південних районах області вже пішов сніг, посилюється вітер. Районні штаби працюють у цілодобовому режимі. Ми підтримуємо з ними зв'язок, координуємо ситуацію. Також повністю налагоджена взаємодія з усіма службами регіону», - зазначив заступник голови ХОДА.