Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Барвінковому відремонтують Центральну районну лікарню

У Барвінковому відремонтують Центральну районну лікарню

З технічним станом медичного закладу ознайомився заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко під час робочої поїздки до Барвінківського району 16 січня.

Як розповіли у Барвінківській РДА, лікарня була побудована у 1970-х роках. З того часу якісного ремонту в медичному закладі не проводилося.

«Ремонт буде проведено у 2018 році. Зокрема, в будівлі замінять вікна і двері, а також систему опалення. Окрім того, заплановано відремонтувати дах. Кошти на ці роботи вже виділені», - зазначили у Барвінківській РДА.

Також Євгеній Шахненко оглянув котельню ЦРЛ, де необхідно замінити електрогазове обладнання на сучасне. Заступник голови ХОДА дав доручення керівникам профільних служб і структур вжити всіх необхідних заходів для вирішення цього питання.

У ході поїздки до Барвінківського району Євгеній Шахненко провів нараду з керівниками профільних служб, структурних підрозділів РДА та ХОДА щодо визначення заходів на 2018 рік з оптимізації систем теплопостачання, реконструкції котелень, щодо завершення будівництва очисних споруд, постачання водою Гаврилівської сільради. Окрім того, було обговорено питання переведення на індивідуальне опалення 73 квартир у 13 житлових будинках у Барвінковому. Роботи мають бути завершені до 1 жовтня.

Особлива увага була приділена питанню ремонту доріг у Барвінківському районі.

Також, перебуваючи в районі, Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян.