Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрилася виставка малюнків дітей - пацієнтів з різних країн світу

У Харкові відкрилася виставка малюнків дітей - пацієнтів з різних країн світу

Виставка та нагородження переможців Міжнародного фестивалю малюнків дітей-пацієнтів пройшли в рамках Конгресу USERN.

Конкурс і фестиваль дитячих малюнків був заснований Міжнародною організацією Health and art group, яка допомагає дітям долати захворювання за допомогою творчості. Арт-терапевти збирають роботи талановитих дітей і подають їх для участі в проекті. Цього року на конкурс подали роботи 1400 юних художників з 17 країн світу.

Серед 12 переможців конкурсу - 3 українці: 10-річний киянин Вадим Дудін, 9-річний Євген Мікуліч з Донецької області і 5-річна Юліанна Насінник з Вінничини.

До складу журі, яке визначало переможців, увійшли експерти з усіх країн, представники яких брали участь у проекті.

Роботи переможців та фіналістів конкурсу представлені на виставці, яка відкрилася в готелі Kharkiv Palace 8 листопада.

Нагадаємо, з 8 по 10 листопада наш регіон приймає масштабну міжнародну подію - II Конгрес і фестиваль Міжнародної науково-освітньої дослідницької мережі (USERN). Подія зібрала в області вчених з усього світу. Серед ключових спікерів та лауреатів заходу - науковці із США, Канади, Німеччини, Італії, Великої Британії та Словенії. Вони представляють фізику, біологію, медицину та інші наукові напрямки. Заходи конгресу проходитимуть у чотирьох харківських вишах - ХНУ ім. В. Н. Каразіна, НТУ «ХПІ», Харківському національному медичному університеті та Національному фармацевтичному університеті. Закриття конгресу заплановано на 10 листопада, воно відбудеться в ХНУ ім. В.Н. Каразіна.

Більше фото