Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев передав Грушинському НВК новий шкільний автобус

Анатолій Бабічев передав Грушинському НВК новий шкільний автобус

Навчальний заклад заступник голови – керівник апарату ХОДА відвідав у рамках робочої поїздки до Первомайського району 2 листопада.

З 1 вересня на навчання до школи підвозять 16 учнів з трьох сіл сусіднього Кегичівського району - Калюжиного, Новоіванівки та Павлівки. Новий шкільний автобус «Мрія» на 31 посадкове місце придбаний коштом обласного бюджету.

«Знання і здоров’я - це ключові позиції для досягнення успіху та виховання гармонійної особистості в сучасному світі. Завдання влади - створити гідні європейські умови для їх реалізації», - зауважив Анатолій Бабічев.

Окрім того, у 2017 році коштом обласного бюджету було проведено технічне переоснащення системи опалення Грушинського НВК. Також було отримано сучасне навчальне обладнання для оснащення кабінету математики та нові меблі.

Нагадаємо, у 2015 році в складі школи розпочав працювати дошкільний підрозділ. У 2016 році коштом обласного бюджету було побудовано нову котельню, що дозволило замінити природний газ, яким раніше опалювався заклад, на альтернативне паливо.