Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Жителі області, які прийшли 6 жовтня на прийом до заступника голови ХОДА, переважно зверталися за допомогою у вирішенні житлово-комунальних проблем.

Так, з проханнями про відновлення газопостачання звернулися жителі Чугуївського та Харківського районів. Як розповіла мешканка села Таранівка, в будинку її 90-річної матері відсутнє газопостачання через борги, які з'явилися після скасування пільги й питань, що виникли з призначенням субсидії. Тому заявниця просила Євгенія Шахненка сприяти проведенню перерахунку за послуги й відновлення газопостачання. Також про під'єднання газу до оселі просила жителька міста Пісочин. За її словами, питання з газовиками у неї виникли через проблеми з документами.

Євгеній Шахненко дав доручення представнику Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА розібратися у питаннях, що виникли.

Також у ході прийому про свою незгоду з діями працівників газової служби та енергетиків повідомив житель міста Люботин.

Крім того, жителі області зверталися до Євгенія Шахненка з питаннями про під'єднання електрики до гуртожитку, перевірку підготовки багатоквартирного будинку до зимового періоду, а також за допомогою в отриманні у газовиків дозволу для заміни газового обладнання.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Всі, хто прийшов на прийом, у разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА.