Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 5 жовтня на Губарівському шляхопроводі почнуть встановлювати балки

З 5 жовтня на Губарівському шляхопроводі почнуть встановлювати балки

Про це повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир.

19 вересня керівництво обласної САД відзвітувало про роботи, що було проведено в регіоні за останній тиждень.

«Тривають роботи з капітального ремонту шляхопроводу в селі Губарівка. Вчора був встановлений перший регель. Плануємо з 5 жовтня почати встановлення балок», - повідомив Михайло Богатир.

Крім того, в планах дорожників - найближчим часом розпочати роботи на шляхопроводі в Пісочині.

«Планується провести великий комплекс робіт. Там буде замінено аварійну балку, бар'єрну огорожу, деформаційні шви, - сказав Михайло Богатир. - Щоб до зими встигнути виконати весь комплекс робіт, потрібно буде перекривати частину шляхопроводу. Тому деякий час рух транспорту буде ускладнено».

Тривають роботи й на дорозі Київ - Харків - Довжанський. З 18 вересня дорожники взялися до ділянки від міста Ізюм до кордону з Донецькою областю: почали фрезерувати покриття й укладати нижній шар асфальтобетону.

В обласній службі автодоріг також відзвітували, що поновилися роботи на автодорозі Чугуїв - Мілове (від Куп'янська в бік Шевченкового). На дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград укладено вже 14 км нового покриття (близько 7,5 км - по Зміївському району, і 6,5 км - по Первомайському). У планах на наступний тиждень - укласти нове покриття ще на 2 км дороги.

Також тривають роботи на дорозі Харків - Зміїв - Балаклія - Горохуватка. Новий асфальт облаштували на 1,5 км дороги Ізюмським районом (біля села Куньє), Балаклійським районом - на 2 км (до ладу привели 7 найбільш зруйнованих ділянок).

На ділянці автодороги Мерефа - Зміїв наступного тижня планують укладати вирівнювальний шар.

«Тривають роботи по автодорозі Богодухів - Валки - Нова Водолага в районі Валок у бік Богодухова. Там виконано роботи з фрезерування й укладання двох шарів асфальтобетону (близько 2 км), вже відновлено покриття, зараз ведуться роботи зі зміцнення узбіччя», - сказав Михайло Богатир.

На автодорозі Краснокутськ - Богодухів уже укладено близько 2,2 км нового покриття. Тривають роботи на автодорозі Фартушне – Цапівка - Гуринівка в Золочівському районі.

На автодорозі Лозова - Близнюки - Барвінкове на ділянці від межі з Барвінківським районом у бік Близнюків укладено 2,2 км дорожнього покриття. З 26 вересня планують відновити роботи, рухаючись від ділянки, яку вже відремонтували, в бік Близнюків.

«Тривають роботи й на автодорозі Харків - Вовчанськ. На ділянці від Вовчанська в бік Харкова укладено близько 3 км нового покриття, - сказав Михайло Богатир. - Роботи розпочато й на дорозі Дергачі - Козача Лопань. Там дорожники вклали близько 1,7 км асфальту».

Дорожні роботи в області. Фотозвіт Служби автомобільних доріг за 11 - 19 вересня 2017 року