Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Новій Водолазі відсвяткували день селища

У Новій Водолазі відсвяткували день селища

В урочистих заходах з нагоди 342-ї річниці з Дня заснування селища та 74-ї річниці його визволення від фашистських загарбників взяв участь Анатолій Бабічев.

Відкриваючи святковий захід, заступник голови – керівник апарату ХОДА від імені керівника області Юлії Світличної привітав жителів селища та  гостей свята з урочистою подією. Він зачитав привітальний лист від голови ХОДА: «Нова Водолага – справжнє серце Харківщини! Тут живуть працьовиті та щирі люди. І в цей святковий день я хочу побажати всім вам ясного мирного неба та родючої ниви. Щастя, здоров’я, любові в серці. А вашому чудовому селищу – розвитку й процвітання». 

На центральній площі селища зібралося близько 10 тисяч глядачів із Новодолазького, а також Харківського, Зміївького та Валківського районів. В урочисту вечірню програму включили виступи колективів художньої самодіяльності, також для гостей свята заспівали народна артистка України Ірина Білик та популярний виконавець Роман Скорпіон. У ході урочистостей відбулася церемонія нагородження почесних громадянин селища. 

Заходи до дня Нової Водолаги тривали протягом усього дня 14 вересня. Зранку жителі селища взяли участь в урочистому покладанні квітів до Пам’ятника невідомому солдату на площі Перемоги, а також до пам’ятного знаку засновнику селища Нова Водолага Григорію Донцю. Ветеранів пригостили польовою кашею. 

Крім того, програма святкування передбачала спортивні змагання з футболу та баскетболу серед учнів шкіл району, відбувся турнір на Кубок Нововодолазької селищної ради з футболу серед чоловіків. 

Для маленьких мешканців селища підготували різноманітні розваги та ігри, дітям також запропонували взяти участь у конкурсі «Намалюй долонею Україну».