Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Антидиверсійну та антитерористичну роботу в області необхідно посилити. Голова ХОДА

Антидиверсійну та антитерористичну роботу в області необхідно посилити. Голова ХОДА

26 липня голова ХОДА взяла участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів регіону.

Під час наради підбили підсумки діяльності обласних управлінь СБУ, Нацполіції та прокуратури Харківщини в першому півріччі 2017 року.

Підсумовуючи всі порушені в ході наради питання, керівник області позначила ключові пріоритети роботи силовиків. Головним з них, як наголосила Юлія Світлична, є забезпечення громадського порядку та посилення антитерористичної та антидиверсійної роботи в області.

«Попереду багато відповідальних заходів – це і державні свята, і масові заходи, які проходитимуть на території Харківської області. І можу сказати, що відбірковий матч чемпіонату світу з футболу між Україною та Туреччиною буде 2 вересня проводитися тут, на «Металісті». Вважаю, що Службі безпеки України та Національній поліції необхідно провести необхідні наради, а також низку заходів – антидиверсійних та антитерористичних, щоб убезпечити проведення всіх державних свят та масових заходів на території Харківщини», - підкреслила голова ХОДА.

Вона запропонувала в серпні провести спільну нараду силових відомств та ХОДА щодо заходів безпеки в регіоні.

«Між відомствами силового блоку повинна бути чітка координація дій», - наголосила Юлія Світлична.

Також керівник області відзначила роботу Національної поліції щодо організації заходів безпеки під час проведення в Харкові чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків. Вона підкреслила, що перед силовим блоком області сьогодні стоїть велика кількість завдань, і братися до роботи необхідно невідкладно.

Більше фото