Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде міжнародна конференція «Регіон – 2017: стратегія оптимального розвитку»

У Харкові пройде міжнародна конференція «Регіон – 2017: стратегія оптимального розвитку»

Мета заходу - інтеграція зусиль вчених, громадськості, бізнесу та державної влади для вирішення проблем регіонального розвитку.

Міністерство освіти і науки України, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Українське географічне товариство, Київський національний університет імені Тараса Шевченка‚ Університет Жирони (Іспанія), Університет Орадя (Румунія), Могилівський державний університет ім. Кулєшова (Білорусь), Харківська обласна станція юних туристів проводять 19–20 вересня 2017 року міжнародну науково-практичну конференцію «Регіон – 2017: стратегія оптимального розвитку» з метою інтеграції зусиль вчених, науково-педагогічних працівників, громадських організацій, представників державної виконавчої влади, бізнес-структур для вирішення сучасних проблем розвитку науки у галузі регіонального соціально-економічного розвитку, охорони навколишнього середовища, пошуку шляхів підготовки фахівців для оптимального розвитку регіонів, розробки планів та стратегій для майбутнього регіонального розвитку.

На заході розглянуть теорію і методологію регіональних досліджень, міждисциплінарний підхід у розробці стратегії оптимального розвитку регіонів, напрямки соціально-економічного розвитку регіонів, природно-ресурсного потенціалу та регіональної екологічної політики.

Для участі в конференції необхідно до 1 вересня подати до оргкомітету заявку в електронному вигляді на кожного учасника в одному файлі. Приклад назви файлу: Petrenko_zayavka.doc.

У заявці необхідно вказати такі дані:

- прізвище, ім’я, по батькові;

- посада, науковий ступінь, вчене звання;

- організація (ВНЗ, факультет, НДІ тощо), її адреса;

- країна, місто;

- поштова адреса для листування, контактний телефон, е-mail;

- необхідність відправлення збірника поштою (у разі заочної участі);

- назва наукового напряму конференції;

- назва доповіді;

- науковий керівник (для студентів та аспірантів);

- технічні засоби, необхідні для доповіді;

- форма участі у конференції (очна або заочна);

- необхідність проживання.

Матеріали доповіді надсилаються електронною поштою з підтвердженням отримання оргкомітетом. Формат файлів - *.doc. Назва файлу – прізвище першого автора латиницею (наприклад, Petrenko.doc).

Вимоги до оформлення матеріалів доповіді - тут.

«Приймаються тільки ті матеріали, які повністю відповідають тематиці конференції і вказаним вимогам. Студенти можуть публікуватися лише у співавторстві з науковим керівником. Матеріали конференції планується видати до початку конференції. Збірник матеріалів буде друкуватися в авторській редакції», - зазначають організатори.

Крім того, до оргкомітету необхідно подати квитанцію про сплату організаційного внеску.

Заявки, матеріали та відскановану квитанцію (або її фотокопію) треба надсилати на електронну адресу: konfregion@ukr.net.

Як повідомляють організатори, запрошення, план і порядок проведення конференції буде розіслано додатково згідно із заявками. Учасники конференції з інших міст розміщуються на Харківській обласній станції юних туристів або (за бажанням) у готелях Харкова. Проживання та харчування оплачується учасниками конференції самостійно.

Приклад оформлення матеріалів доповіді – тут.

Телефони для довідок: (057) 707-52-74 – кафедра соціально-економічної географії і регіонознавства; (050) 643-31-44 – Кандиба Юрій Іванович, е-mail: konfregion@ukr.net.