Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХНЕУ пройде семінар «Правові підстави перетину товарів через митний кордон України»

У ХНЕУ пройде семінар «Правові підстави перетину товарів через митний кордон України»

Захід відбудеться у рамках проекту «Абетка експортера», який реалізує Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА.

На семінар запрошуються представники ділових кіл Харківщини, активна молодь, а також експортери-початківці.

Захід пройде 21 червня о 16:00 у головному корпусі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця (пр-т Науки, 9а, ауд. А4).

Під час семінару розглянуть теми:

- існуючи ризики під час здійснення зовнішньоекономічної діяльності;

- аспекти податкового контролю з боку контролюючих органів;

- порядок подання державної статистичної звітності зі статистики зовнішньої торгівлі;

- фінансові інструменти підтримки експортерів Харківщини від банківських установ регіону.

Реєстрація учасників проходитиме з 15:30 до 16:00 на підставі заповненої електронної заявки.

Повну програму семінару можна переглянути тут.

Довідка. Проект «Абетка експортера» реалізується з метою підвищення рівня обізнаності представників малого та середнього бізнесу Слобожанщини стосовно можливостей виходу їх продукції на зовнішні ринки.

Серед партнерів проекту: Головне управління Державної фіскальної служби у Харківській області, Харківська торгово-промислова палата, Харківське управління Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби, Харківська митниця ДФС, Національний науковий центр «Інститут метрології», Головне управління статистики у Харківській області, Державне підприємство «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Починаючи з квітня 2017 року, з метою підвищення рівня поінформованості товаровиробників регіону щодо проведення протягом поточного року міжнародних виставок та ярмарок Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА започаткував формування та розсилку дайджесту «Виставково-ярмаркові заходи в країнах – торговельних партнерах України». Охочим можна заповнити заявку на його отримання.