Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для ремонту Золочівського районного будинку культури буде підготовлена проектно-кошторисна документація

Для ремонту Золочівського районного будинку культури буде підготовлена проектно-кошторисна документація

Питання ремонту приміщення РБК обговорили під час робочого візиту заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка до Золочівського району.

Як зазначив голова Золочівської райдержадміністрації Ігор Гурін, наразі споруда клубу, яка була побудована в 1970-х роках, знаходиться в аварійному стані. Однією з першочергових потреб є заміна підлоги в будівлі.

«Це наш центральний будинок культури, в якому збирається на важливі заходи вся громада району. На жаль, споруда знаходитися в аварійному стані – бетонна підлога в багатьох місцях провалюється. Щоб вирішити проблему, потрібно укріплювати її чи замінювати повністю», - сказав голова району.

Євгеній Шахненко оглянув аварійну підлогу та запропонував керівнику району допомогу.

«Слід провести серйозну роботу з вивчення стану підлоги, для чого потрібно залучити кваліфікованих спеціалістів. Я дам завдання вирішити це питання фахівцям Департаменту містобудування й архітектури ХОДА. Після висновків фахівців потрібно переходити безпосередньо до розробки проектно-кошторисної документації та, зрештою, до ремонту підлоги», -  зазначив заступник керівника області.

Крім того, за словами місцевих комунальників, заміни потребують також крісла актової зали, потрібно провести ремонт покрівлі РБК та встановити економнішу систему опалення.