Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк передав державні нагороди сім’ям загиблих учасників АТО

Михайло Черняк передав державні нагороди сім’ям загиблих учасників АТО

28 квітня відбулась робоча поїздка заступника голови ХОДА до Вовчанського району.

У приміщенні Вовчанської РДА Михайло Черняк поспілкувався з родинами загиблих бійців та передав їм державні нагороди. 

«Хлопці – справжні герої, справжні патріоти. Вони є прикладом мужності. Саме завдяки таким людям ми з вами маємо мирне небо над головою. Ці нагороди – найменше, що держава може для вас зробити, - звернувся до родин загиблих бійців АТО Михайло Черняк. – Ми всіляко підтримуємо й учасників АТО, і сім’ї загиблих. Ви можете завжди на нас розраховувати та звертатися з будь-яких питань. Це однозначна позиція керівництва області». 

Указом Президента України орденом «За мужність» III ступеня посмертно було нагороджено Олексія Носика та Віктора Клименка. 

Олексій Носик служив оператором взводу управління 4-го батальйону військової частини 92-ї бригади ЗСУ, загинув під час мінометного та стрілецького обстрілу 23 листопада 2016 року у Мар’їнці Донецької області.

Віктор Клименко був старшим водієм - гранатометником 2-го мінометного взводу 3-го механічного батальйону військової частини 92-ї бригади ЗСУ, загинув під час мінометного та стрілецького обстрілу 10 грудня 2016 року у місті Курахове Донецької області.