Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Жителі області зверталися до заступника голови - керівника апарату ХОДА за допомогою у вирішенні різних питань в сферах науки, освіти і спорту.

Так, представник НТУ «ХПІ» запропонував проект модернізації в сфері автоматизації виробництва. До участі в проекті вчений запрошує підприємства Харківщини. Зокрема, чоловік закликає до відновлення роботи харківських вчених у сфері числового програмного управління.

Анатолій Бабічев доручив розглянути порушені питання заступнику директора Департаменту науки і освіти Олександру Трушу спільно з Управлінням розвитку промисловості ХОДА.

Також на прийом до заступника голови ХОДА звернулися виробники спортивного інвентарю для дитячих майданчиків і залів. Вони розповіли, що вже 7 років працюють на ринку Харківщини, зокрема, виробляють гімнастичне знаряддя та інвентар для ігрових видів спорту, які були поставлені в школи на замовлення «ЮНІСЕФ - Україна».

Анатолій Бабічев зазначив, що керівництво області сьогодні приділяє першочергове значення розвитку дитячого спорту, тому відповідний департамент обов'язково розгляне варіанти співпраці.

З Лозівського району на особистий прийом громадян до заступника керівника області приїхали представники сфери освіти і депутатського корпусу. Ініціативна група розповіла про свою незгоду з рішенням сесії райради про закриття двох шкіл в їхньому районі.

«23 грудня минулого року районна рада винесла рішення про закриття двох шкіл: Краснопавлівського НВК і Орельської ЗОШ I-III ступенів. При цьому в першому навчальному закладі навчаються 158 дітей, у другому - 132 учні. Батьки і вчителі просять не закривати школи», - повідомив про проблему один із заявників.

Також з питанням про присвоєння звання «Заслужений діяч мистецтв України» до заступника керівника області звернулася харківська художниця.

Анатолій Бабічев доручив фахівцям профільних департаментів ХОДА вивчити порушені в ході прийому питання і взяв їх на контроль. Відповіді будуть спрямовані громадянам у терміни, визначені чинним законодавством.