Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Під час прийому 22 лютого до заступника голови ХОДА зверталися з питань соціального характеру, а також за допомогою у лікуванні.

Так, мешканець Чугуївського району попросив допомогти у проведенні оперативного лікування по заміні суглобу.

Михайло Черняк пояснив, що державні програми, за якими раніше регіони отримували протези суглобів, зараз не працюють.

«У минулому році ми виділяли кошти на придбання штучних суглобів з обласного бюджету. В цьому році також плануємо виділити відповідні кошти. Як тільки це відбудеться, ми зробимо все можливе, щоб вам допомогти», - зазначив заступник керівника області. Він також подякував чоловікові за виховання сина, який зараз проходить строкову службу в армії, захищаючи країну.

Група мешканців Дергачів звернулася на прийом з проханням сприяти у вирішенні питання транспортування пацієнтів із захворюваннями нирок на процедуру гемодіалізу в Харків. Вони розповіли, що в районі їм пропонують замінити перевезення лікарняним автомобілем на адресні виплати. Але їздити громадським транспортом хворі не можуть. Михайло Черняк пообіцяв розібратися у питанні та вирішити його з максимальною користю для людей.

Також у ході прийому порушувалися питання перерахування пенсій, нарахування субсидій тощо.

Всі заявники отримали консультації представників відповідних підрозділів ХОДА та Управління Пенсійного фонду в Харківській області. Вирішення питань Михайло Черняк взяв під особистий контроль.