Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спільно з КМЄС у регіоні реалізують проекти для покращення іміджу правоохоронців

Спільно з КМЄС у регіоні реалізують проекти для покращення іміджу правоохоронців

Подальші кроки у співпраці між ХОДА, силовими структурами регіону та представництвом Консультативної місії ЄС обговорили під час зустрічі 3 лютого.

Учасниками зустрічі стали директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов, експерт Регіонального представництва КМЄС у місті Харків Харольд Бауман та представники правоохоронних органів регіону.

На початку зустрічі Харольд Бауман відзначив роботу Харківської ОДА та особисто керівника області Юлії Світличної щодо надання допомоги мешканцям міста Авдіївка Донецької області та висловив сподівання на якнайшвидшу стабілізацію ситуації на сході України.

Під час робочої зустрічі обговорили питання створення щорічної програми безпеки в Харківській області, яка б містила основні пропозиції КМЄС.

«За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо розробки спільних пілотних проектів, що будуть спрямовані на підвищення позитивного іміджу правоохоронних органів та рівня довіри мешканців Харківської області до правоохоронців. Конкретні кроки плануємо погодити у другій декаді лютого», - повідомив Олексій Максимов.