Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вже 26 сімей учасників АТО оформили документи на житло, придбане за обласною програмою

Вже 26 сімей учасників АТО оформили документи на житло, придбане за обласною програмою

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко в ході особистого прийому громадян 3 лютого.

З проханням про поліпшення житлових умов до заступника керівника області звернулася мати учасника АТО з села Тернова Чугуївського району. Жінка розповіла: вона і син з родиною - дружиною і дитиною - проживають у двокімнатній квартирі. Пенсіонерка повідомила, що син став на квартирний облік, і попросила проконсультувати її щодо житлових програм, які діють в області для учасників АТО.

«Ми надамо вам всю необхідну інформацію, - сказав Євгеній Шахненко. - Хочу відзначити обласну Програму надання підтримки учасникам антитерористичної операції для будівництва і придбання житла на 2016 - 2018 роки. Завдяки їй ваш син має право купити квартиру за 60% вартості - інші 40% компенсуються з обласного бюджету. Також до реалізації програми може приєднатися і районний бюджет».

Євгеній Шахненко зазначив, що завдяки обласній програмі вже 26 сімей учасників АТО оформили документи на житло. Придбані воїнами квартири в новобудовах будуть здані в експлуатацію у другому кварталі 2017 року. Як зазначив директор Департаменту містобудування та архітектури ХОДА Михайло Рабінович, наразі фахівці працюють над тим, щоб учасники АТО могли купувати житло і на вторинному ринку.

Більше фото