Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Більшість громадян, які прийшли на прийом заступника голови ХОДА 16 грудня, просили надати допомогу у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем.

Про проблему якості місцевих доріг розповів Євгенію Шахненку мешаканець села Шлях Валківського району.

«Необхідний ремонт дороги, що проходить через села Шарівка, Шлях та інші населені пункти, що з’єднується з трасою Київ - Харків - Довжанський, - повідомив заявник. - Деякі ділянки вже не проїхати. Також існує проблема безпеки пересування дорогою, наприклад, рухаючись колишнім мостом, де залишився лише насип із обривом по краях».

Заступник керівника області зазначив, що знайомий із даною проблемою та вже доручив Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА вивчити стан дороги й оцінити обсяг робіт, які там необхідно провести.

«З дорожниками області ми також обговорили стан справ. Зараз я звертаюся до керівництва району щодо погодження графіка робіт», - сказав Євгеній Шахненко.

На прийом також прийшов житель селища Покотилівка Харківського району. Чоловік розповів про порушення, які, на його думку, зробив сусід при будівництві топкової. Ще одна скарга - від мешканця Богодухівщини - стосувалася незадовільної роботи системи водовідведення в селі Кручик. Заявник повідомив, що його земельні ділянки постійно підтоплені.

Євгеній Шахненко доручив фахівцям профільних департаментів ХОДА вивчити порушені питання та взяв їх на контроль. Відповіді будуть спрямовані громадянам в терміни, які визначені чинним законодавством.