Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Затримок або обмежень руху на шляхах регіону немає

Затримок або обмежень руху на шляхах регіону немає

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

За даними дорожників, за минулу добу на шляхах області працювало 220 снігоприбиральних машин та механізмів з косими відвалами, які одночасно прибирали сніг з проїзної частини і розподіляли піщано-соляної суміш або сіль.

«Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 85 тонн технічної солі та більше 2124 кубометрів піщано-соляної суміші, - повідомили в САД. - Усього за добу було розчищено від снігу близько 2200 км доріг державного значення та 4993 км доріг місцевого значення».

На ранок 13 грудня роботи з оброблення протиожеледними матеріалами автомобільних доріг державного значення продовжуються. Від снігу очищують дороги місцевого значення.

За даними синоптиків, сьогодні по області очікується зниження температури повітря вдень до 8 - 13° морозу, вночі - до 11 - 16° морозу. На дорогах місцями ожеледиця.

«Будьте уважні та обережні за кермом, дотримуйтесь правил дорожнього руху. Гальмівний шлях, коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, збільшується у рази», - нагадують дорожники.