Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У пришкільних таборах на Харківщині англійську викладатимуть волонтери - носії мови

У пришкільних таборах на Харківщині англійську викладатимуть  волонтери - носії мови

Про це повідомили в Департаменті науки та освіти ХОДА.

Спеціалісти пояснили, що ця ініціатива реалізується на виконання Стратегії сталого розвитку  «Україна – 2020», що була затверджена Указом Президента України з огляду на проголошений Главою держави курс на популяризацію вивчення іноземних мов, запропонований за ініціативою Go Global, а також з метою інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору.

Відкриття дитячих пришкільних таборів з поглибленим вивченням англійської мови  «GoCamp», де працюватимуть 1000 іноземних волонтерів-викладачів та відпочиватимуть 100 000 дітей віком від 10 до 15 років з усіх регіонів України, планується влітку 2017 року.

Загальноосвітні навчальні заклади запрошуються до участі у конкурсі за проектом «GoCamp». Для цього необхідно заповнити анкету на сайті та виконати креативне завдання. До закладів, які переможуть, приїдуть волонтери-носії мови з інших країн для роботи в мовному таборі влітку 2017 року.

Довідка. GoCamp – новий формат табору з поглибленим вивченням іноземної мови. Протягом трьох тижнів діти зможуть узяти участь у реалізації цікавих  проектів і завдань, поспілкуватися англійською мовою з іноземними волонтерами, а також відпочити. За допомогою спеціально розробленої  програми діти вчитимуться працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному суспільстві, міркувати критично та бути толерантними до інших.