Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА пройшов урочистий прийом з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

В ХОДА пройшов урочистий прийом з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

23 листопада кращих представників професії відзначили Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації.

У вітальному слові начальник Управління масових комунікацій Вікторія Аннопольська зауважила, що цьогоріч найкращих радійників та телевізійників обирали за рекомендаціями   представництва Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Харківській області.

«Зараз в цій залі знаходяться кращі фахівці регіону. Хочу подякувати вам за працю й побажати творчої наснаги, професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег. Щастя, радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам! Миру всім нам!», - звернулася до медійників Вікторія Аннопольська.

Від депутатського корпусу представників ЗМІ привітав перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко. Він відзначив значимість роботи журналістів в умовах війни з агресором.

«Досі в районах актуальні матеріальні питання: проведення капітального ремонту, відновлення радіомереж. З іншого боку, треба усвідомлювати велику роль працівників мас-медіа в інформаційній війні. Знаю, що сьогодні ви робите все можливе, щоб український народ знав про правдиві події. Для нас важливо, аби мешканці регіону, особливо - прикордонних районів, знали правду, а не слухали інформацію агресора», - сказав Віктор Коваленко.  

В свою чергу, представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Харківській області Євген Маслов зазначив, що за останні два роки було зроблено багато.

«Ви повинні це відчувати - це і закон про прозорість медіавласності, який вже діє, і квоти української мови в FM-діапазоні. Зараз є можливості створення місцевого мовлення в FM-діапазоні, - перелічив Євген Маслов. - В умовах інформаційної і просто агресії кожен повинен проявити себе, аби цю війну не програти. Я дуже вдячний всім, хто робить гарний контент, який формує наші мотивації. Якщо він буде професійним і чесним, то ми виграємо інформаційну війну».