Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХНУВС відбулися урочистості з нагоди Дня Гідності та Свободи

У ХНУВС відбулися урочистості з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада в Харківському національному університеті внутрішніх справ хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні, які віддали своє життя за свободу і європейський вибір громадян України.

«Головним обов'язком працівника поліції завжди були і залишаються Порядок і Закон, захист прав і свобод наших громадян, - зазначив ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. - Багато хто хоче дестабілізувати ситуацію в нашій державі, і правоохоронці сьогодні знаходяться на передньому рубежі, несуть службу в АТО, захищаючи схід України».

Ректор побажав курсантам добре вчитися, щоб стати в майбутньому справжніми професіоналами і сумлінно виконувати свої обов'язки.

Голова Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО», легендарний кіборг, кулеметник 93-ї механізованої бригади Олександр Сергєєв в своєму виступі зазначив, що для перемоги громадяни України повинні захищати державу і втілювати в життя реформи.

Завершилися урочистості показовим виступом стройового підрозділу «Почесна варта» університету, під час якого першокурсники продемонстрували стройовий вишкіл, вміння і навички володіння зброєю.