Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в Первомайському завершать до кінця року

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в Первомайському завершать до кінця року

Це заявив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко 1 листопада під час виїзного засідання обласного штабу на об’єкті.

Заступник керівника області ознайомився з ходом будівництва ФОКу та відзначив, що будівельно-монтажні роботи виконуються відповідно до графіків.

«Теплові мережі, каналізація та водопостачання вже підведені, за місяць буде повністю готова електрика, - розповів Євгеній Шахненко. -  Також потрібно привести до ладу прилеглу територію – до кінця тижня майданчик повинен бути заасфальтований».

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Первомайському розпочалося у 2012 році. Через брак фінансування у 2014 році роботи було призупинено. Відновилося будівництво у 2015 році, завдяки залученню коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного бюджету та ПАТ «Укргазвидобування».

«В комплексі будуть розміщуватися волейбольна, футбольна й баскетбольна зали, а також декілька тренажерних залів. Для забезпечення належного функціонування та експлуатації Первомайського ФОКу було затверджено перелік необхідного обладнання та інвентарю. Зокрема, передбачено закупівлю футбольних воріт, баскетбольних щитів, меблів для роздягалень», - розповіли в Департаменті капітального будівництва ХОДА.