Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Мешканці Харкова та області, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 26 жовтня, зверталися за допомогою з різних питань соціального характеру.

Так, харків'янка попросила надати матеріальну допомогу на лікування онука, який переніс кілька операцій у зв'язку з важким захворюванням. Лікування дитина отримує в Одесі, в медичних установах Харківської області немає можливості надати йому необхідну допомогу. Жінці пояснили, що для того, щоб обласна комісія, яка приймає рішення про виділення матеріальної допомоги, позитивно розглянула це питання, необхідно надати чеки, що підтверджують витрати на лікування. Після цього родина хворого зможе отримати допомогу, передбачену законодавством.

Ще одна мешканка Харкова попросила допомогти в придбанні ендопротеза тазостегнового суглоба, вартість якого становить понад 60 тис. грн. Їй пообіцяли, що фахівці обласного управління охорони здоров'я зв'яжуться з лікарем дівчини, вивчать ситуацію і, якщо це можливо, допоможуть придбати протез за мінімальною вартістю.

Також в ході прийому до Михайла Черняка зверталися з питань нарахування пенсій, надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та з інших питань.

Всі, хто прийшов на особистий прийом громадян заступника голови ХОДА, отримали консультації керівників профільних підрозділів обласної адміністрації.