Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У двох населених пунктах Золочівського району запрацювали нові водогони

У двох населених пунктах Золочівського району запрацювали нові водогони

Участь у заходах під час робочої поїздки до району взяли заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко та перший заступник голови обласної ради Віктор Коваленко.

Пуск водогонів відбувся в селі Калинове та селищі Одноробівка.

«Для того, щоб калинівчани мали безперебійне водопостачання і якісну питну воду, з обласного бюджету на роботи з будівництва водогону було виділено півтора мільйони гривень, - відзначив заступник керівника області під час візиту до села Калинове. - Три кілометри водогону збудовано у рекордно короткі терміни - за два місяці. До централізованої системи вже підключено 188 помешкань».

У селищі Одноробівка на введення в дію нової системи водопостачання очікували більше чотирьох років. У поточному році з Державного фонду регіонального розвитку було виділено 925 тис. грн для проведення робіт. Наразі до нового водогону вже підключено 54 домоволодіння.

Також під час візиту до Одноробівки Євгеній Шахненко оглянув хід капітального ремонту місцевого Будинку культури.

«Роботи на цьому об’єкті фінансуються за рахунок обласної програми економічного і соціально розвитку. Сума коштів, що виділена на капітальний ремонт, - 1 млн 170 тис. грн. Ці кошти буде освоєно до кінця поточного року. У планах – розробка проектно-кошторисної документації на ремонт глядацької зали», - повідомив заступник голови ХОДА.