Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розвиток держави можливий лише завдяки українському війську, яке захищає нас на передовій. Вячеслав Аббакумов

Розвиток держави можливий лише завдяки українському війську, яке захищає нас на передовій. Вячеслав Аббакумов

14 жовтня заступник голови - керівник апарату ХОДА взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисника України, які пройшли на базі ХНУПС ім. Івана Кожедуба.

Вячеслав Аббакумов привітав військових та представників силових структур області від імені голови ХОДА Юлії Світличної.

«День захисника України - свято всіх мужніх, сильних та патріотичних людей, які в різні часи на різних фронтах захищали незалежність нашої держави, нашу свободу та право на мирне життя. Сьогодні ми дякуємо воїнам АТО, ветеранам-інтернаціоналістам, героям Другої світової війни. Всім, хто ладен пожертвувати собою заради рідної землі», - сказав заступник голови обласної адміністрації.

Він зазначив, що, незважаючи на те, що свято було започатковане Президентом Петром Порошенком лише два роки тому, воно вже стало однією з головних дат не тільки для військовослужбовців, але й для всіх свідомих громадян нашої країни.

«Сьогодні всі ми живемо під захистом українських військових. Завдяки їхньому щоденному подвигу, ми можемо будувати мирне життя: розвивати країну, збирати врожаї, вчитися, виховувати дітей. Усе це можливо лише тому, що на передовій нас захищає українське військо», - підкреслив Вячеслав Аббакумов.

В урочистому марші на плацу університету взяли учать представники всіх військових підрозділів Харківщини, а також службовці МВС та ДСНС.