Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили допомогти з капітальним ремонтом даху житлового будинку

Євгенія Шахненка просили допомогти з капітальним ремонтом даху житлового будинку

6 жовтня заступник голови ХОДА провів виїзний особистий прийом громадян в Кегичівському районі.

Жителі району зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Так, на прийомі порушили питання щодо капітального ремонту даху багатоквартирного будинку по вулиці Слобідська, 194, в селищі Кегичівка. Мешканці будинку розповіли, що раніше вони неодноразово проводили ремонт покрівлі, але результатів це не дало. Євгеній Шахненко доручив вирішення питання директору Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергію Магдисюку.

«На сьогоднішній момент за кошти місцевого бюджету проектується шатровий дах, який буде виготовлений з металочерепиці, - повідомив заявникам Євгеній Шахненко. - Як тільки проект буде готовий, на сесії обласної ради розглянемо питання про виділення коштів на ремонт. Орієнтована вартість - 800 тис. грн. До кінця року дах повинен бути відремонтований».

Також до заступника керівника області звернувся житель райцентру з проханням допомогти у вирішенні питання щодо його суперечки з районною газовою службою. За словами чоловіка, він має борг, але не погоджується сплачувати його, оскільки він утворився, на його думку, через несправність газового лічильника. Євгеній Шахненко доручив розібратися в питанні представника Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА.

Крім того, до заступника голови ХОДА зверталися з проханням про виділення коштів для продовження ремонту районного Будинку культури та заміни вікон в Кегичівській центральній лікарні. Комунальники району піднімали питання про придбання сміттєвоза, а селищний голова Віктор Топчій звернувся з проханням провести капітальний ремонт водопроводу в селищі Кегичівка. Також на прийомі говорили про необхідність капремонту спортивного залу Кегичівського ліцею.

Громадяни, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних департаментів облдержадміністрації. Питання, які потребують детального вивчення, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.