Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В обласному військкоматі обговорять осінню призовну кампанію

В обласному військкоматі обговорять осінню призовну кампанію

Захід відбудеться за участю заступника голови ХОДА Вячеслава Аббакумова 21 вересня о 10:00 за адресою: вул. Велика Панасівська, 205.

На одноденних заняттях зі всіма членами районних (міських) призовних комісій Харківщини остаточно визначаться з порядком та термінами проведення відбору громадян для проходження строкової військової служби в рамках кампанії «Осінь-2016». Фактично з проведенням цього заходу в регіоні стартує осінній призов, в ході якого близько 1000 юнаків стануть до лав Збройних сил України та інших військових формувань.

«Планом роботи журналістів передбачено: отримання коментарів у відповідальних за проведення осіннього призову в регіоні; відео- та фотозйомка у кабінетах військових лікарів, місцях професійно-психологічного відбору та на місці занять з членами призовних комісій, - зазначають організатори. - Також журналісти зможуть поспілкуватися з потенційними солдатами-строковиками, яких з початку вересня викликають до військової установи для медичного та психологічного вивчення, а також формування перших команд осінніх новобранців».

Для акредитації необхідно подати заявку на ел. адресу: kharkiv_rmc@meta.ua чи подзвонити на тел. (099) 005-98-43 (Дмитро Горбунов).