Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудеться прес-брифінг з питань реформування кадрового складу служби зайнятості

В Харкові відбудеться прес-брифінг з питань реформування кадрового складу служби зайнятості

Захід пройде 21 вересня о 10:30 у Харківському міському центрі зайнятості (вул. Шевченка, 137-А, 5 поверх).

Директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко розповість про переорієнтацію соціального потенціалу з кількості в якість та подолання дисбалансу ринку праці.

«Скорочення посад водіїв, бухгалтерів та іншого адміністративно-господарського персоналу дозволить розширити функціонал фахівців, які працюють з населенням та роботодавцями на 56 посад. Планується об’єднання кількох центрів зайнятості: Валківського - з Коломацьким та Красноградського - з Зачепилівським», - розповідають у відділі інформаційної роботи Харківського обласного центру зайнятості.

Захід проходитиме в рамках круглого столу з представниками органів виконавчої влади та навчальних закладів.

Під час прес-брифінгу  розглядатимуться питання прогнозування потреби в кадрах та визначення пріоритетних напрямків професійного навчання, презентуватимуться методи дослідження тенденцій ринку праці, які з вересня 2016 року проходять апробацію на базі Харківського міського центру зайнятості. Науково-практична презентація буде представлена представниками Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України.

Крім того, 20-22 вересня у Харківському міському центрі зайнятості проходить всеукраїнський семінар «Практичні аспекти впровадження нових форм роботи центрів зайнятості з роботодавцями». Досвід переймають фахівці центрів зайнятості з інших регіонів України.

Для уточнення інформації можна звертатись до відділу інформаційної роботи Харківського обласного центру зайнятості за тел.: (057) 757-52-72 або е-mail: pr@khcz.gov.ua.