Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Організатори Сорочинського ярмарку-2016 подякували Харківській області за співпрацю

Організатори Сорочинського ярмарку-2016 подякували Харківській області за співпрацю

Керівництво торгового заходу відзначило багаторічне тісне співробітництво та внесок Харківщини у розвиток проекту.

«В цьому році Харківщина дала найбільшу кількість представників на ярмарок та вже традиційно відзначилася єдиною центральною експозицією - продуманою та прекрасно декорованою. Харківські експозиції завжди викликають жвавий інтерес відвідувачів ярмарку, яким цікаві як власне представлені товари, так і їх креативна подача», - зазначили організатори Сорочинського ярмарку.

У відповідь на подяку Харківська обласна адміністрація запросила організаторів проекту взяти участь у Великому Слобожанському ярмарку, який пройде у Харкові наприкінці вересня. Представники Сорочинського ярмарку запевнили, що приїдуть на Харківщину з власною експозицією.

Нагадаємо, на Національному Сорочинському ярмарку, який проходив з 16 по 21 серпня, наш регіон представили понад 50 підприємств сільського господарства і переробної промисловості.

Свою продукцію на ярмарку представили м'ясокомбінати області, хлібозаводи, овочепереробні підприємства, виробники круп, кондитерських виробів тощо. Також у виставці взяли участь представники Асоціації пасічників Харківської області. Свої наукові розробки на ярмарку продемонстрували вчені інституту ім. Юр'єва.