Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Артистів Харківщини запрошують взяти участь у всеукраїнських фестивалях

Артистів Харківщини запрошують взяти участь у всеукраїнських фестивалях

Творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України» пропонує дорослим та юним представникам різних мистецтв долучитися до фестивалів-конкурсів, що відбудуться восени.

Так, 5 вересня в Одесі відбудеться XV Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців гумору та сатири, фольклорного мистецтва імені Андрія Сови. До участі запрошуються колективи і солісти у жанрі гумору і сатири, професійні артисти театральних і видовищних установ і організацій. Вік учасників не обмежується.

22 жовтня у Моршині (Львівська обл.) відбудеться X Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтва «Джерела Моршина-2016». Брати участь у заході можуть хори й оркестри, хореографічні та інструментальні ансамблі, а також солісти у вокальному, танцювальному, розмовному, цирковому жанрах. Вік учасників не обмежується.

30 жовтня у Києві пройде XVI фестиваль дитячого і юнацького мистецтва «Веселі канікули осені-2016». До участі запрошуються дитячі та юнацькі колективи і окремі виконавці у вокальному, інструментальному, хореографічному. розмовному і цирковому жанрах віком від 5 до 18 років.

20 листопада в столиці також відбудеться X Всеукраїнський фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Музична школа-2016». Для участі запрошуються солісти і колективи у жанрах: академічному, фольклорному та естрадному.

Заявки на участь у вищезазначених фестивалях приймаються за телефоном: (095) 794-03-52, директор-розпорядник - Леонід Федорович Дехтяренко.