Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Первомайський ФОК планують добудувати до кінця року

Первомайський ФОК планують добудувати до кінця року

5 липня заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко ознайомився з ходом будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу в Первомайському.

На сьогоднішній день на спортивному об'єкті виконано 50% будівельно-монтажних робіт. Змонтовано каркас будівлі, ведуться внутрішні роботи. Зокрема, завершено монтаж незйомної опалубки для облаштування перекриттів, проводяться роботи з облаштування бетонної підлоги. Проводится монтаж внутрішніх інженерних систем. Зовнішній водопровід і каналізація вже готові. Крім того, проводиться благоустрій території.

Проінспектувавши роботу будівельників, заступник голови ХОДА провів оперативну нараду з керівництвом району і міста, а також представниками всіх служб, задіяних у будівництві.

«На сьогоднішній день виконання робіт на фізкультурно-оздоровчому комплексі в Первомайському проводиться в повній відповідності до графіку. Це дуже важливо, оскільки будівництво та відновлення спортивних об'єктів області, особливо призначених для дітей і молоді, - один з головних пріоритетів керівництва облдержадміністрації», - підкреслив Євгеній Шахненко.

За його словами, закінчити всі будівельно-монтажні роботи на об'єкті повинні до кінця року. У січні 2017 року Первомайський ФОК планують здати в експлуатацію.