Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ярмарку вакансій презентують більше 250 варіантів працевлаштування з рівнем зарплати від 4 000 грн

На ярмарку вакансій презентують більше 250 варіантів працевлаштування з рівнем зарплати від 4 000 грн

Захід під назвою «Реальна робота за добрі гроші» відбудеться за підтримки ХОДА 5 липня в приміщенні ХНАТОБу.

Організатором заходу виступає Харківський обласний центр зайнятості.

«На ярмарку близько 30 роботодавців презентуватимуть більше 250 вакансій з рівнем заробітної плати від 4 тис. грн, - повідомили у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості. - Підібрати високооплачувану роботу зможуть як безробітні харків’яни, так і внутрішньо переміщені особи та демобілізовані учасники АТО, а також гості міста, які мають намір знайти чи змінити місце роботи. Вхід вільний для всіх категорій громадян».

У центрі зайнятості відзначили: шанс для професійної реалізації у ході ярмарку отримають як спеціалісти, що шукають роботу в інтелектуальних галузях економіки, так і представники робітничих професій.

«Загалом увазі відвідувачів буде представлено 29 тисяч вакансій по Україні, з них 2,3 тис. - по Харківській області, понад 2,1 тис. - по місту Харкову, а також 150 пропозицій громадських та тимчасових робіт», - уточнили в Харківському обласному центрі зайнятості.

Також під час ярмарку вакансій всі бажаючі матимуть змогу пройти online-тестування щодо сфер застосування праці, виявлення ІТ-можливостей, визначення підприємницького потенціалу. Працюватимуть комп’ютери вільного доступу для підготовки та розповсюдження резюме. Вперше використовуватиметься практика запису відеорезюме.

«Послуги з професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації пропонуватиме Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, - повідомили у відділі інформаційної роботи центру зайнятості. - Навчальний заклад продемонструє досягнення в освіті, обладнання, на якому вчаться слухачі, проведе майстер-класи за професіями «касир торговельного залу», «перукар», «швачка», «оператор верстатів з числовим програмним керуванням».

Організатори заходу наголосили: всі послуги, які пропонуватимуть на ярмарку, безкоштовні. Початок заходу – 5 липня об 11:00 за адресою м. Харків, вул. Сумська, 25.