Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На рахунку харківських синхроністок - «срібло» у Лондоні

На рахунку харківських синхроністок - «срібло» у Лондоні

9 травня у Великій Британії стартував чемпіонат Європи з водних видів спорту.

Першими в боротьбу за медалі чемпіонату вступили синхроністи. Збірна України, яка складається з харків’янок, посіла друге місце в технічній програмі груп.

Анна Волошина, Лоліта Ананасова, Ксенія Сидоренко, Дарина Юшко, Катерина Садурська, Олена Гречихіна, Анастасія Савчук, Олександра Сабада, Ольга Золотарьова та Ольга Кондрашова отримали від суддів 92,0844 балів.

Обійти підопічних Світлани Саідової змогли лише росіянки. На їх рахунку було 94,0994 балів. Третє місце з результатом 88,9053 бали посіли італійки.

Варто зазначити, що окрема медаль в технічній програмі командних виступів була розіграна на чемпіонатах Європи з синхронного плавання вперше.

Крім того, розпочалася боротьба за медалі і в сольних вправах. Харків’янка Анна Волошина успішно кваліфікувалася у фінал, посівши у довільній програмі з результатом 92,8000 балів друге місце.

Чемпіонат Європи з водних видів спорту триватиме в столиці Великобританії до 22 травня і, крім медалей в синхронному плаванні, будуть розіграні нагороди в стрибках у воду та плаванні.