Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марина Немченко здобула «срібло» чемпіонату України

Марина Немченко здобула «срібло» чемпіонату України

27 квітня в Черкасах відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих, молоді та юніорів в бігу на 10000 метрів.

Чемпіонат зібрав спортсменів з 14 областей України та міста Київ, а за його підсумками на рахунку легкоатлетів Харківщини було «срібло» Марини Немченко, здобуте в змаганнях серед молоді.

Марина показала на фініші результат 35:40.94 та на 16.28 сек відстала від переможниці - Марії Ходаківської з Київської області.

В змаганнях серед жінок харківській легкоатлетки Олені Сердюк не вистачило майже трьох секунд щоб наздогнати суперницю та потрапити в трійку призерів. З результатом 34:32.15 вона посіла четверте місце. Ще одна харків’янка - Тетяна Кузубова - з результатом 35:38.86 була п’ятою. Перемогла на дистанції Ольга Котовська з Рівненської області (33:54.98).

В змаганнях серед чоловіків кращий результат серед харків’ян показав Олексій Обуховський (30:37.42), який посів сьоме місце. Перемога була за представником Київської області Дмитром Лашиним (28:59.60)

В командному заліку збірна Харківської області посіла третє місце. Друге було за командою Рівненської області, а перемогу за цим показником одержали легкоатлети Київської області.

Цей чемпіонат був етапом підготовки збірної України до Кубку Європи з бігу на 10000 метрів, який 5 червня відбудеться в Туреччині, повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.