Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На вокзалі Харків-Пасажирський урочисто зустрінуть волонтерський агітпотяг

На вокзалі Харків-Пасажирський урочисто зустрінуть волонтерський агітпотяг

20 квітня о 17:25 з першим рейсом у рамках всеукраїнської акції – 10-денної мандрівки містами сходу України – прибуде волонтерський агітпотяг єдності «Труханівська Січ».

Урочистості з нагоди його прибуття відбуватимуться на вокзалі Харків-Пасажирський та на Привокзальній площі з 15:00. Перед волонтерами, військовослужбовцями, харків’янами та гостями міста виступатимуть творчі колективи міста Харків та регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Нагадаємо, цю акцію підтримав Президент України й звернувся до її учасників зі словами привітання.

Довідка. Волонтерський агітпотяг «Труханівська Січ» – проект, реалізований спільними зусиллями численних волонтерських організацій України, церкви, народних депутатів, Комітету з питань транспорту Верховної Ради, Міністерства транспорту, ПАТ «Укрзалізниця», Генерального штабу ЗСУ України, Київської міської державної адміністрації.

Подорожуватиме агітпотяг з 20 по 30 квітня за маршрутом Київ – Полтава – Харків – Слов’янськ – Краматорськ – Костянтинівка – Дружківка – Бахмут – Красний Лиман – Київ. У складі поїзду – 9 вагонів. Волонтери, освітяни, козаки, митці везуть майстер-класи для дітей, лекції, семінари, кінозали, виступи колективів, подарунки дітям та військовим до Великодня.