Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському районі порядок і чистоту вирішили наводити на щотижневих суботниках

У Харківському районі порядок і чистоту вирішили наводити на щотижневих суботниках

В області триває всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля».

За словами директора Департаменту екології та природних ресурсів ХОДА Андрія Тимчука, акція розпочалася в кінці березня й триватиме до початку літа.

«Ми координуємо захід разом із органами місцевої влади та райдержадміністраціями. Цього року хочу відзначити успіхи Харківського району. Прибиранням території тут вирішили займатися на щотижневих суботниках», - зазначив Андрій Тимчук.

Так, минулого тижня під час суботника розпочали прибирання на території Безлюдівської, Пісочинської, Манченківської, Покотилівської, Роганської, Хорошівської селищних рад, сіл Лук'янці та Пильна й ряду сільських рад. Благоустроєм територій зайнялися в містах Мерефа і Південне. Під час акції проводилися роботи з прибирання сміття, ліквідації стихійних звалищ у населених пунктах, лісах, уздовж автомобільних доріг, берегів і водойм. Також жителі району висаджували рослини, проводили вапнування дерев, займалися благоустроєм кладовищ і братських могил.

За даними Департаменту екології та природних ресурсів ХОДА, минулого тижня на суботник у Харківському районі вийшли майже 2,5 тисячі жителів, у тому близько тисячі студентів.