Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах області проводять аварійні ремонти

На дорогах області проводять аварійні ремонти

Робітники Служби автомобільних доріг ліквідують вибоїни, що виникли через несприятливі погодні умови, на магістралях із найбільш інтенсивним рухом.

Удень на дорогах області працює до 25 бригад.

«Йдеться саме не про плановий ремонт, а аварійний, який переважно дорожники виконують взимку. Щоб забезпечити безпечний проїзд, у холодну пору року ямковий ремонт на таких ділянках виконується спеціальними асфальтобетонними сумішами», - пояснюють у прес-службі САД у Харківській області.

Так, 16 лютого розпочав роботу асфальтобетонний завод в Нововодолазькому районі. Він почав випуск асфальтобетонної суміші, яка дозволить працювати при існуючій температурі повітря. 

Наразі ремонтні роботи тривають і продовжуватимуться за належних погодних умов і температури повітря, запевняють дорожники.

Зважаючи на мінливість погодних умов Служба автомобільних доріг у Харківській області просить всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт, не перевищувати швидкості та звертати увагу на попереджувальні знаки.