Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Курсанти-кожедубівці ознайомилися з роботою журналістів ТРК «Simon»

Курсанти-кожедубівці ознайомилися з роботою журналістів ТРК «Simon»

Захід відбувся за підтримки Департаменту масових комунікацій ХОДА.

Курсанти Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, які здобувають спеціалізацію «виховна та соціально-психологічна  робота у підрозділах», дізналися про особливості роботи творчого колективу телекомпанії.

 «Дуже цікаво було спостерігати, так би мовити - з середини - за «медіа-кухнею» з підготовки сюжетів: від монтажу відзнятого матеріалу і роботи репортера до безпосереднього виходу новини у прямому ефірі», - поділився своїми враженнями курсант 4-го курсу військового університету Микита Чеботарьов.

Майбутні офіцери відвідали студію щоденної програми «Об'єктив-новини», яка з 2001 року інформує про події в Україні та за кордоном, та мали змогу відчути себе в ролі диктора. Так, гостям запропонували по черзі прочитати перед софітами та відеокамерами коротку інформацію про ситуацію в зоні військового конфлікту на Донбасі.

Після завершення екскурсії курсанти-кожедубівці залишили на дверях студії традиційний автограф гостей, зробили загальне фото та запропонували тележурналістам відвідати їх виш.