Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Призначено голів Коломацької та Близнюківської РДА

Призначено голів Коломацької та Близнюківської РДА

Відповідні розпорядження 30 січня підписав Президент України Петро Порошенко.

Так, головою Коломацької районної державної адміністрації призначено Сергія Яцюка, головою Близнюківської РДА - Анатолія Калашника.

Сергій Яцюк має досвід роботи в Коломацькій РДА – з 2002 по 2009 роки він був спочатку першим заступником голови, а згодом і головою райдержадміністрації. З березня 2009 року й до нинішнього часу працював начальником управління Пенсійного фонду України у Валківському районі Харківської області.

Народився 11 травня 1959 року в селі Козіївка Краснокутського району Харківської області.

Трудову діяльність розпочав у рідному селі на посаді інженера з експлуатації машинно-тракторного парку колгоспу ім. Леніна. Потім займав посади: бригадира тракторної бригади, начальника виробничої дільниці № 1, головного інженера КСП та заступника директора по механізації та енергетиці товариства з обмеженою відповідальністю «Козіївське».

Новий очільник Коломацького району має дві вищих освіти: у 1981 році закінчив Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства (за спеціальністю «інженер-механік»); у 2007 році - Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (магістр державного управління). Страж роботи Сергія Яцюка на керівних посадах складає 32 роки.

Анатолій Калашник був головою Близнюківської РДА в 2009 – 2010 роках. З вересня 2010 року займав посаду генерального директора сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «ЛАН» Близнюківського району Харківської області.

Народився 31 липня 1963 року в селі Добровілля Близнюківського району Харківської області.

Трудовий шлях розпочав помічником комбайнера тракторної бригади №1 колгоспу «Більшовик» Близнюківського району у 1980 році. Пізніше тут же працював інженером-механіком, головним інженером колгоспу. З 1994 року – голова СТОВ «ЛАН», а з 2000 року - генеральний директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «ЛАН».

Має вищу освіту: у 1985 році закінчив Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства за спеціальністю «інженер-механік». Стаж роботи на керівних посадах – 21 рік.