Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині курсанти допомагають прибирати сніг

На Харківщині курсанти допомагають прибирати сніг

Так, учні ХУПС ім.Івана Кожедуба та факультету військової підготовки НТУ «ХПІ» останні дні прибирають сніг біля військової території і у місцях загального користування.

Силами двох військових вишів у Харкові вже прибрано частину таких вулиць, як: Сумська, Клочківська, Динамівська, Полтавський шлях та Кошуби.

За словами командування ХУПС ім.І.Кожедуба, графік роботи військовослужбовців з прибирання снігу був складений таким чином, щоб не порушувався загальний навчальний процес.

Не залишились осторонь і кадети Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус». Юнаки за дві доби прибрали сніг не тільки на внутрішній території гімназії, а й на прилеглих до навчального закладу вулиць міста.

Тим часом, до прибирання снігу у місті Чугуєві задіяно десятки одиниць спецтехніки та особовий склад навчальної авіаційної бригади і бази зберігання боєприпасів інженерних військ.

За словами начальника Харківського гарнізону полковника Юрія Калгушкіна, військовослужбовці братимуть участь у ліквідації наслідків стихійного лиха в регіоні доти, доки в цьому буде потреба.