Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські лижники успішно виступили на чемпіонаті України

Харківські лижники успішно виступили на чемпіонаті України

На спортивній базі «Сянки» (Львівська область) відбувся чемпіонат України з лижних гонок, на якому спортсмени Харківщини вибороли 1 золоту, 4 срібні та 4 бронзові нагороди.

Найкраще себе проявив Руслан Перехода, на рахунку якого було 1 «золото», 2 «срібла» та 2 «бронзи». Перемогу харківський лижник здобув в спринті з результатом 3:59.91, другим був в індивідуальній гонці на 10км вільним стилем та в гонці скіатлон (15км класичний стиль + 15км, вільний стиль).

В індивідуальній гонці на 15км класичним стилем харків’янин був третім на фініші, а ще одну бронзову медаль Руслан здобув у складі естафетної команди Харківської області на дистанції 4х10км разом з Назаром Стефураком, Денисом Нікуліним та Романом Андрійчуком. Перемогу в естафеті святкували лижники Сумської області, на другому місці були кияни.

В жіночих змаганнях 2 срібні та 2 бронзові нагороди були на рахунку Катерини Сердюк. Харків’янка завоювала друге місце у скіатлоні серед жінок (7.5км класичний стиль + 7.5км, вільний стиль), а також була другою в складі жіночої естафетної команди Харківської області на дистанції 4х5км разом з Олександрою Андрєєвою, Юлією Тарасенко та Богданою Мельничук. Перемогу в жіночій естафеті здобула команда Сумської області.

Бронзові медалі Катерина здобула на дистанції 5км вільним стилем та 10км класичним стилем.

В загальнокомандному заліку чемпіонату України збірна Харківської області посіла друге місце. На першому були лижники Сумської області, на третьому – Київської області.