Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У «Харківобленерго» готові забезпечити безперебійне електропостачання для мешканців області

У «Харківобленерго» готові забезпечити безперебійне електропостачання для мешканців області

Про підготовку до можливих наслідків снігопадів розповів під час прес-конференції в.о. голови правління компанії Володимир Яворський.

За його словами, у зв'язку з несприятливими погодними умовами, починаючи з 11 січня, АК «Харківобленерго» призупинила всі планові роботи на об'єктах компанії.

«Припинено перемикання як в основній, так і в розподільній мережі, щоб вони були максимально статичними і стабільними та працювали в нормальному режимі», - пояснив Володимир Яворський.

Він також зазначив, що вся автотракторна техніка в РЕСах сьогодні повністю справна, в повному обсязі забезпечена паливно-мастильними матеріалами і готова до роботи в умовах негоди.

«Ми абсолютно готові до ліквідації наслідків стихії. Якщо вона зачепе окремі райони області, ми готові перекинути туди з інших районів не менше 40 ремонтних бригад, укомплектованих технікою», - повідомив керівник обленерго.

За його словами, на сьогоднішній день аварійний запас компанії наповнений на 100%, по деяких позиціях - навіть більше.

«Так, для мереж напругою 10 і 0,4 кВт аварійний запас по залізобетонних опорах становить близько 300 одиниць, по проводах - 10 км», - зазначив Олександр Яворський.

Більше фото