Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Великому Бурлуці відремонтували Будинок культури

У Великому Бурлуці відремонтували Будинок культури

За словами заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, роботи з капітального ремонту Великобурлуцького районного будинку культури були проведені за рахунок коштів обласного бюджету.

Як розповів голова Великобурлуцької РДА Віктор Слиш, Будинок культури, в якому проходять усі важливі заходи району, давно потребував ремонту.

«Будинок культури - це єдиний об’єкт, який може зібрати велику кількість мешканців райцентру та району. Проте три роки поспіль в будинку протікав дах. Ми звернулися до голови ХОДА Ігоря Райніна з проханням допомогти нам з ремонтом. І завдяки підтримці керівника області з обласного бюджету були виділені кошти для капітального ремонту даху», - розповів Віктор Слиш.   

Нова покрівля Будинку культури виконана з сучасних рулонних матеріалів, які мають низку переваг: вони вологостійкі, не піддаються гниттю, мають високу паропроникність і теплопровідність.

За словами Віктора Слиша, в цьому році в Будинку культури також планується провести утеплення стін із застосуванням енергозберігаючих технологій, що надасть змогу економити енергоносії в зимовий період.