Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські фігуристи завоювали путівки на юнацьку Олімпіаду

Харківські фігуристи завоювали путівки на юнацьку Олімпіаду

З 23 по 25 листопада в Києві проходить юнацький чемпіонат України з фігурного катання, на якому переможцями в змаганнях танцювальних та спортивних пар стали харків'яни.

Україна у фігурному катанні на других зимових юнацьких Олімпійських іграх, які в лютому наступного року відбудуться в норвезькому Ліллехаммері, буде представлена ​​двома танцювальними і двома спортивними парами, а також одним представником в чоловічому одиночному катанні.

Відбір кандидатів зараз проходить на юніорському чемпіонаті України, де харківські фігуристи вже успішно поборолися за путівки в парах, завоювавши перші місця.

Так у змаганнях серед танцювальних пар чемпіонами України стали Анжеліка Юрченко і Володимир Бєліков, набравши за підсумками короткої та довільної програм 136.17 бала. «Срібло» та друга путівка в танцях дісталася київської парі Марії Голубцовій і Кирилу Білоброву.

Третє місце в цьому виді програми було за харківським дуетом. Ольга Гіглава та Олександр Сіроштан, набрали 117.14 бала.

В свою чергу, в змаганні спортивних пар, перемога на чемпіонаті і путівка на юнацькі Олімпійські ігри дісталася харків'янам Анастасії Побіженко і Дмитру Шарпару, які набрали 85.51 бала.