Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На особистому прийомі Вадима Глушка просили допомоги у працевлаштуванні

На особистому прийомі Вадима Глушка просили допомоги у працевлаштуванні

Тимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації 24 листопада провів особистий прийом громадян.

Мешканці Харківської області, що прийшли на прийом Вадима Глушка, піднімали питання надання матеріальної допомоги, медикаментів, а також сприяння у працевлаштуванні.

Так, до т.в.п. заступника голови ХОДА звернувся мешканець Харкова з проханням допомоги у розслідуванні фактів травми на виробництві. За словами чоловіка, травму – опік обличчя  він отримав у минулому році. Незважаючи на те, що з ним було укладено трудовий договір, фірма не йшла на будь-який контакт і не брала на себе відповідальність за те, що трапилося з працівником.   

«Ми обов’язково звернемося в Державну інспекцію України з питань праці у Харківській області з проханням розглянути ваше звернення, після того як ви зберете всі необхідні документи», - запевнив Вадим Глушко.

Також т.в.п. заступника голови ХОДА просили про допомогу у проведенні перерахунку пенсії.

Під час прийому громадяни отримали консультації керівників та представників департаментів соціального захисту населення, культури і туризму ХОДА та Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області. Вирішення питань, які потребують поглибленого вивчення, Вадим Глушко взяв під особистий контроль.