Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На модернізацію шкільних кабінетів у цьому році було виділено більше 600 тисяч гривень

На модернізацію шкільних кабінетів у цьому році було виділено більше 600 тисяч гривень

Про це повідомила заступник глави ХОДА Юлія Світлична в ефірі програми «У владі об'єктива» на ТРК «Симон».

За інформацією заступника голови ХОДА, на оснащення сучасним обладнанням навчальних кабінетів хімії, біології, фізики, географії та математики шкіл чотирьох районів області (Близнюківського, Ізюмського, Сахновщинського, Харківського) було виділено понад 600 тисяч гривень.

«Главою Харківської обласної державної адміністрації Ігорем Райніним був підтриманий проект розвитку закладів освіти й інших територій. Тому наступного року ми будемо спрямовувати кошти для модернізації навчальних кабінетів шкіл у інших районах області», - сказала Юлія Світлична.

Також, за словами заступника голови ХОДА, значну увагу керівництво області приділяє оновленню комп'ютерної техніки в школах регіону.

«Що стосується оновлення комп'ютерної техніки, то тут ми теж не пасемо задніх. Уже було виділено достатньо велику кількість коштів для оновлення комп'ютерів, придбання нового мультимедійного обладнання: це інтерактивні дошки, й екрани, і проектори. Крім того, нещодавно ми отримали транш з державного бюджету та перерозподілили в райони. Ці кошти дозволили нам ще 6 мільйонів гривень виділити на модернізацію комп'ютерних класів шкіл практично у всіх районах Харківської області», - додала Юлія Світлична.

Програма «У владі об'єктива» за участю Юлії Світличної вийде в ефірі ТРК «Симон» у випусках новин 2 листопада о 18:30, 21:30 і 3 листопада о 00:30, 3:30, 7:30, 9:30, 12:30.